Yritys

Isännöinti ILO Oy

Olemme ketterä, ammattitaitoinen ja nykyaikainen isännöintitoimisto. Edelläkävijänä suuntaamme katseemme tulevaisuuteen, seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja tartumme mahdollisuuksien mukaan uusiin tuuliin. Laaja kontaktiverkostomme hyödyttää varmasti taloyhtiöitä ja  mahdollistaa oikeiden asiantuntijoiden löytymisen helposti eri tarpeisiin.

Yrityksen nimi Isännöinti ILO Oy syntyi joulukuussa 2013 yrityksemme palvelukonseptista. Halu palvella asiakkaita ihmisläheisesti, henkilökohtaisesti, suurella sydämellä ja ilolla. Nämä arvot ovat niitä, joilla asiakkaidemme luottamus on saavutettu ja joilla sitä vahvistetaan tänäkin päivänä.

Meistä ILOlaisista

Yrittäjä Päivi Viljamaa-Helkiöllä (IAT) on rakennusinsinöörin koulutus sekä kattava kokemus isännöitsijän tehtävästä sekä isännöintiyrityksen johtamisesta ja kehittämisestä. Hänellä on myös laillistetun kiinteistövälittäjän (LKV) tutkinto ja kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto (KPT®I).

Isännöitsijä Jari Linna on isännöintialan rautainen ammattilainen. Isännöintikokemusta hänellä on yli 10 vuotta. Hän on suorittanut johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon (AIT®) ja hänellä on kokemusta myös pääkaupunkiseudun haastavista ja isoista hankkeista. Hänkin on suorittanut kiinteistöalan kirjanpidon koulutuksen ja tutkinnon (KPT®I).

Monipuolista ja vaativaa asiakaspalveluamme kiinteistösihteerin tehtävissä  luotsaa Sanna Nyholm. Sannalla on isännöitsijän IAT -tutkinto, sekä vuosien aikana hankittu asiakaspalveluosaaminen.

Isännöitsijä Sari Putkonen on filosofian maisteri ja viestintäalan ammattilainen. Sari on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon (IAT). Sarilla on laaja viestinnän ja isännöinnin ammattitaito ja jatkossa tulemmekin kehittämään asukas- ja osakasviestintää entistä monipuolisemmaksi.

Teknistä osaamista vahvistaa tiimissämme ”wanha isännöitsijä” Juhani Nordlund vielä tämän vuoden ajan, kunnes hän siirtyy eläkepäiville. Juhanilla on kokonaisvaltainen ote kiinteistönhoidossa ja laaja talotekninen osaaminen.

Taloyhtiönne kirjanpitoa ja vastikevalvontaa hoitavat tutusti ja turvallisesti kirjanpidon ammattilaiset Irene Korkeakoski (KPT®I ja II) ja tarkkaakin tarkempi Annika Jaribian. Molemmat ovat kiinteistökirjanpidon rautaisia ammattilaisia. Pitkän yhteistyön ansiosta he tuntevat taloyhtiömme ja niiden erikoispiirteet.

Yhteenlaskettuna voimmekin todeta kokemuksemme isännöinti- ja kiinteistöalalta olevan huikeat 100 vuotta! Seitsemän hengen tiimimme toimii saumattomasti hyvässä yhteistyössä ja takaamme, että taloyhtiönne asiat ovat hyvässä hoidossa tilanteessa kuin tilanteessa.