Taloyhtiöille

Palvelumme taloyhtiöille

Sujuvan viestinnän ja ajantasaisen tiedon välittämiseen käytössänne on sähköiset palvelumme, kuten huoneistotieto.fi, joka on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa, sekä sähköiset lomakkeet. Näiden sähköisten palveluiden avulla parannamme ja nopeutamme asiointia kanssamme.

Huoneistotieto.fi – asiakkaiden oma palvelu

Huoneistotieto.fi tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tarkastella ja muokata omia tietojaan. Palveluun on koottu olennaista asumiseen ja omistamiseen liittyvää tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Huoneistotieto.fi -palvelu on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa. Tarjoamme palvelun taloyhtiöidemme kaikille asukkaille, osakkaille ja hallituksille.

Palvelu mahdollistaa entistä ajantasaisemman tiedon välittämisen taloyhtiön eri käyttäjäryhmille. Asukkaat saavat viimeisimmät tiedotteet asumiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa voi tarkastella huoneiston tietoja ja maksutilannetta sekä päivittää yhteystiedot. Hallituksen jäsenet voivat tutustua taloyhtiön hallintoon sivuston välityksellä. Sovellus toimii samalla myös taloyhtiön asiakirja-arkistona.

Tutustu palveluun

Tutustu Huoneistotieto_kirjautumisohje

Huoneistotieto mobiiliapplikaation käyttöönotto

  • Lataa applikaatio mobiililaitteeseesi App Storesta tai Google Playsta. Löydät sovelluksen hakusanalla huoneistotieto.
  • Kirjaudu palveluun ensimmäisellä kerralla valitsemalla etusivun kirjautumisruudusta Tunnistaudu tästä. Käytä tunnistautumisessa pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.
  • Kun olet tunnistautunut, syötä sähköpostiosoitteesi, haluamasi salasana sekä puhelinnumerosi. Valitse lopuksi Tallenna. Jatkossa voit kirjautua niiden avulla järjestelmään.
  • Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, jota klikkaamalla pääset vahvistamaan sähköpostiosoitteeksi oikeaksi. Kirjaudu tämän jälkeen palveluun sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee hyväksyä rekisteriseloste käyttääksesi palvelua.
  • Jos unohdat sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, kirjaudu pankkitunnisteella ja rekisteröi sähköpostiosoitteesi uudelleen
  • Kirjautumisen jälkeen näet palvelussa taloyhtiön tiedot sekä omistamasi huoneistot ja muut tilat, jos olet osakkeenomistaja taloyhtiössä. Jos olet vuokralainen, näet taloyhtiösi tiedot. Hallituksen jäsenenä näet palvelussa lisäksi hallituksen asiakirjat ja talousraportit.
  • Jos tarvittavia tietojasi ei löydy isännöintiyrityksen järjestelmästä, palvelu pyytää sinua ilmoittamaan antamaan tarkemmat tiedot taloyhtiöstäsi.

Mikäli sinulla ei ole käytettävissä ns. vahvaa tunnistautumista (verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta) tai osakkeenomistajana on yritys, niin Isännöinti ILO Oy:n asiakaspalvelu antaa tunnukset teille.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tästä.

Kirjaudu palveluun