Taloyhtiöille

Palvelumme taloyhtiöille

Sujuvan viestinnän ja ajantasaisen tiedon välittämiseen käytössänne on sähköiset palvelumme, kuten huoneistotieto.fi, joka on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa, sekä sähköiset lomakkeet. Näiden sähköisten palveluiden avulla parannamme ja nopeutamme asiointia kanssamme.

Huoneistotieto.fi – asiakkaiden oma palvelu

Huoneistotieto.fi tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tarkastella ja muokata omia tietojaan. Palveluun on koottu olennaista asumiseen ja omistamiseen liittyvää tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Huoneistotieto.fi -palvelu on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa. Tarjoamme palvelun taloyhtiöidemme kaikille asukkaille, osakkaille ja hallituksille.

Palvelu mahdollistaa entistä ajantasaisemman tiedon välittämisen taloyhtiön eri käyttäjäryhmille. Asukkaat saavat viimeisimmät tiedotteet asumiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa voi tarkastella huoneiston tietoja ja maksutilannetta sekä päivittää yhteystiedot. Hallituksen jäsenet voivat tutustua taloyhtiön hallintoon sivuston välityksellä. Sovellus toimii samalla myös taloyhtiön asiakirja-arkistona.

Tutustu palveluun

Huoneistotieto mobiiliapplikaation käyttöönotto:

  • Lataa applikaatio mobiililaitteeseesi
  • Kirjaudu käyttäen vahvaa tunnistautumista
  • Rekisteröi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi ja luo kirjautumista varten salasana. Jatkossa voit kirjautua niiden avulla järjestelmään.
  • Jos unohdat sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, kirjaudu pankkitunnisteella ja rekisteröi sähköpostiosoitteesi uudelleen

Mikäli sinulla ei ole käytettävissä ns. vahvaa tunnistautumista (verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta) tai osakkeenomistajana on yritys, niin Isännöinti ILO Oy:n asiakaspalvelu antaa tunnukset teille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tästä.

Kirjaudu palveluun