Yritys

Isännöinti ILO Oy

Olemme ketterä, ammattitaitoinen ja nykyaikainen isännöintitoimisto. Edelläkävijänä suuntaamme katseemme tulevaisuuteen, seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja tartumme mahdollisuuksien mukaan uusiin tuuliin. Laaja kontaktiverkostomme hyödyttää varmasti taloyhtiöitä ja mahdollistaa oikeiden asiantuntijoiden löytymisen helposti eri tarpeisiin.

Yrityksen nimi Isännöinti ILO Oy syntyi joulukuussa 2013 yrityksemme palvelukonseptista. Halu palvella asiakkaita ihmisläheisesti, henkilökohtaisesti, suurella sydämellä ja ilolla. Nämä arvot ovat niitä, joilla asiakkaidemme luottamus on saavutettu ja joilla sitä vahvistetaan tänäkin päivänä.

Meistä ILOlaisista

Isännöinti ILOa luotsaa yrittäjä ja tekninen isännöitsijä (IAT) Päivi Viljamaa-Helkiö, jolla on rakennusinsinöörin koulutus. Hänellä on vankka kokemus erilaisten urakoiden läpiviemisestä yhdessä hallitusten ja rakennusalan ammattilaisten kanssa. Kokemuksen tuomaa osaamista on kertynyt muun muassa linjasaneerauksista ja julkisivu- ja kattourakoista. Viimeisin läpiviety urakka oli kahden yhtiön yhteinen energiaremontti, jossa yhtiöiden lämmityskuluja painettiin alas poistoilmalämpöpumppujen asennuksella. Urakkaan haettiin ja saatiin ARAn energia-avustus.

Isännöinti ILO haluaa olla taloyhtiöiden luotettava kumppani ja osakkaille halutaan tarjota markkinoiden parasta asiakaspalvelua niin sähköisesti kuin toimistossakin. ”Olemme alusta asti panostanut nykyaikaisiin tietojärjestelmiin ja henkilöstön koulutukseen. Avoimuus ja rehellisyys ovat toiminnan peruskiviä olleet alusta alkaen. Tästä esimerkkinä mainittakoon mm. se, että tuntityöt ja erillislaskutukset on toiminnan alusta alkaen hyväksytetty hallituksilla ennen maksatusta. Yksi merkkipaalu matkan varrella oli, kun Huoneistotieto.fi -järjestelmään saatiin kaikki yhtiön ostolaskut hallituksen katsottaviksi lähes reaaliajassa.”, Päivi kertoo.

Päivillä on hallussa laajasti isännöinti- ja kiinteistöalan eri tehtävät, sillä taskusta löytyvät myös kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinto ja kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto (KPT®I).

Teknistä isännöintiä meillä hoitaa rakennusmestari Jukka Ruotsalainen. Hänellä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus rakennusalalta, joista viimeiset 20 vuotta hän on toiminut vahinkokartoittajana. Taskussa hänellä on Pätevöityneen kosteuden mittaajan koulutus (PKM) ja huimasti vuosien mittaan karttunutta kokemusta erilaisista kosteusvaurioista, niiden mittaamisesta, vahingon aiheuttajan etsimisestä, vahinkojen syntymekanismeista ja korjausvaihtoehtojen pohtimisesta.

Monipuolista ja vaativaa asiakaspalveluamme kiinteistösihteerin tehtävissä luotsaa Marianne Montonen. Marianne on työskennellyt isännöintitoimistossa jo ennen meille siirtymistään ja hänellä on vuosien aikana hankittu laaja ja monipuolinen asiakaspalveluosaaminen. Marianne päivittää osaamistaan parhaillaan suorittaen kiinteistösihteerin tutkintoa (KISI) ja hoitaa isännöintitoimiston asiakaspalvelua iloisella otteella.

Tuula Tolvanen on puhdistusalan ammattilainen. Häneltä saadaan ammattilaisen näkemyksellä annetut kohennusehdotukset, kun pidämme taloyhtiön siivoustyön katselmuksen tai laadimme yhtiölle siivoussopimuksen. Lisäksi Tuula työskentelee Mariannen työparina asiakaspalvelussa, joten ILOn kahden hengen asiakaspalvelutiimillä asiakaspalvelu toimii erinomaisesti myös loma-aikoina. Tuula on aiemmin toiminut yrittäjänä, joten niin hänellä kuin koko ILOn porukalla on kyky työskennellä itsenäisesti ja yhtiönne tulevia tilanteita ennakoiden. Tuula on suorittanut Kiinteistösihteerin koulutuksen ja tutkinnon (KISI).

Sari Putkonen on isännöitsijä (IAT) sekä filosofian maisteri ja viestintäalan ammattilainen. Sarilla on kokemusta peruskorjausurakoista ja taloyhtiöiden arjen hallinnollisista asioista sekä monenlaisten remonttien läpi viemisestä useamman vuoden ajalta. Lisäksi hänellä on laaja viestinnän ammattitaito, mitä hyödynnämmekin kehittäessämme asukas- ja osakasviestintää entistä monipuolisemmaksi.

Isännöitsijä Mari Virtanen (IAT) on toiminut pitkään taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana, joten häneltä löytyy monipuolista näkemystä ja kokemusta siitä, miten taloyhtiön asioita hoidetaan hyvin. Aiemmin varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskennelleellä Marilla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, joista on varmasti hyötyä myös isännöintialalla.

Taloyhtiönne kirjanpitoa ja vastikevalvontaa hoitavat tutusti ja turvallisesti kirjanpidon ammattilaiset Irene Korkeakoski (KPT®I ja II) ja tarkkaakin tarkempi Annika Jaribian, joka on parhaillaan äitiyslomalla. Häntä sijaistaa kokenut osaaja, Aila Nikkanen. Kirjanpitäjämme ovat kiinteistökirjanpidon rautaisia ammattilaisia. Pitkän yhteistyön ansiosta he tuntevat taloyhtiömme ja niiden erikoispiirteet.

Osaamisen lisäksi isännöitsijöillämme on kykyä ja halua tehdä kustannustehokasta ja toimivaa yhteistyötä huoltohenkilöstön, urakoitsijoiden, remonttimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi oma tiimimme toimii saumattomasti yhdessä ja takaamme, että taloyhtiönne asiat ovat hyvässä hoidossa tilanteessa kuin tilanteessa.