Taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Palvelumme taloyhtiöille

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoiset hallinnollisen ja teknisen isännöinnin palvelut sekä kokeneiden kiinteistökirjanpitäjien taloudenpidon ja osaavien kiinteistösihteerien asioidenhoidon.

Sujuvan viestinnän ja ajantasaisen tiedon välittämiseen käytössänne on sähköiset palvelumme, kuten huoneistotieto.fi. Lisäksi meidän kanssamme asioita voi hoitaa sähköisillä lomakkeilla, jotka nopeuttavat ja sujuvoittavat asiointiasi kanssamme.

Vaikka tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat sähköiset palvelut, emme ole luopuneet hyvästä, perinteisestä asiakaspalvelusta. Meillä vastataan puhelimeen ja toimistossamme kiinteistösihteeri palvelee asiakkaita. Mikäli asiasi edellyttää asiointia isännöitsijän kanssa, niin sekin onnistuu, totta kai!

Huoneistotieto.fi – läpinäkyvyyttä asiakkaillemme

Huoneistotieto.fi-palveluun on koottu olennaista asumiseen ja omistamiseen liittyvää tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa: Huoneistotiedossa asiakas voi tarkastella ja muokata omia tietojaan ja hallituksen jäsenet voivat tutustua taloyhtiön hallintoon ja talouteen. Ostolaskut näkyvät palvelussa lähes reaaliajassa, joten hallitus voi siis jatkuvasti seurata, mihin yhtiön varoja kuluu.

Huoneistotieto mahdollistaa entistä ajantasaisemman tiedon välittämisen taloyhtiön eri käyttäjäryhmille hyvinkin nopeasti. Käytössä ovat sähköposti- ja tekstiviestitiedottaminen perinteisen huoneistoihin jaettavien tiedotteiden rinnalla. Tehdyt tiedotteet ja muut materiaalit löytyvät Huoneistotiedosta, joten sovellus toimii samalla myös taloyhtiön asiakirja-arkistona.

Huoneistotiedosta löytyy myös vastuunjakotaulukko, jonka havainnollisten kuvien ja tekstien avulla on helppo selvittää, kenen vastuulle kiinteistön eri osien kunnossapitovastuu kuuluu. Tiesitkö esimerkiksi, että yhtiö vastaa vesihanoista, mutta osakas bideesuihkusta, jos ne rikkoutuvat.

Huoneistotieto.fi-palvelu on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa. Tarjoamme palvelun taloyhtiöidemme kaikille asukkaille, osakkaille ja hallituksille.

Katso video Huoneistotietoon kirjautumisesta ja Huoneistotiedon tarjoamista palveluista

Kirjallinen Huoneistotiedon kirjautumisohje

Mikäli sinulla ei ole käytettävissä ns. vahvaa tunnistautumista (verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta) tai osakkeenomistajana on yritys, niin Isännöinti ILO Oy:n asiakaspalvelu antaa tunnukset teille.

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous

Huoneistotieto.fi

Kiinnostaako taloyhtiömaailma? Lue lisää Kotitalo-lehdestä.